El Sol ens somriu: la curiosa imatge compartida per la NASA

La fotografia no ha passat inadvertida per als usuaris de les xarxes socials, que han aprofitat l’ocasió per a crear multitud de mems

FgB6PRQXkAI6o54
Imatge del Sol captada amb llum ultravioleta / NASA Sun, Space & Scream

La NASA sol pujar als seus comptes de Twitter imatges que ens mostren la bellesa i la grandesa de l’univers. Però el passat dimecres 26 d’octubre, l’agència espacial va compartir a través del seu compte especialitzat en el Sol una fotografia en què podíem veure l'astre somrient: una imatge que ho tenia tot per a convertir-se en un fenomen viral.

I com és possible? La NASA explica en el mateix tuit que els forats negres que formen la boca i els ulls que podem veure sobre la superfície del Sol van ser captats amb llum ultravioleta per l'Observatori de Dinàmica Solar (ODS) i representen els forats coronals, regions en què el vent solar es desplaça ràpidament cap a l’espai.

La curiosa fotografia no ha passat inadvertida i molts usuaris de Twitter han aprofitat l’ocasió per a crear multitud de mems amb l’astre com a protagonista. Una mostra més que les xarxes socials poden arribar a ser una font inesgotable d’humor.

També et pot interessar

stats