El sistema de control de velocitat de patinets de Castelló de Plana, referent a tot l’estat

Les policies locals de València, Saragossa o Madrid s’han interessat per aquest dispositiu pioner

Dispositiu de control de velocitat dels VMP fet servir per la Policia Local castellonenca
Dispositiu de control de velocitat dels VMP fet servir per la Policia Local castellonenca / Ajuntament de Castelló de la Plana

El regidor de Seguretat i Emergències de Castelló de Plana, Antonio Ortolá, ha destacat que, a penes un mes després d'instal·lar-se, el sistema pioner de control de velocitat de vehicles de mobilitat personal (VMP) establit a la ciutat ha fet que altres cossos policials hi hagen mostrat interés. 

Així, tant les policies locals de València, Saragossa o Madrid com la d’altres municipis de les comarques del nord han volgut saber més sobre un dispositiu “pioner, que permet controlar de manera senzilla i ràpida la velocitat que pot assolir un VMP”. 

Ortolá ha avançat que les primeres dades es faran públiques quan passe un mes des de la instal·lació. El dispositiu compta amb totes les homologacions necessàries per a fer aquesta mena de controls i estalvia desplaçaments a les estacions d'inspecció tècnica. 

L’objectiu és “a més de reduir la sinistralitat viària, que els usuaris complisquen la recent normativa en relació amb l'homologació dels VMP", ha remarcat el regidor. 

També et pot interessar

stats