Sis quilòmetres de retencions a l'A-3 pel tall a causa d'un accident

Un camió bolcat ha obligat a tallar de manera total el trànsit en sentit a València, així com el carril esquerre en sentit a Madrid

Un camió que transportava fruita ha bolcat aquest divendres a la A-3 entre les eixides de San Antonio de Requena i Requena en direcció València / Consorci Provincial de Bombers de València

La bolcada d'un camió després de patir un accident a l'A-3 al pas per Utiel aquest divendres de vesprada ha obligat a tallar de manera total el trànsit de vehicles en sentit a València, així com el carril esquerre en sentit a Madrid, i ha ocasionat retencions que han arribat a sis quilòmetres.

L'incident ha passat a les 14:24 hores, quan un camió que transportava fruita ha bolcat i ha quedat ocupant tots els carrils de la via entre les eixides de San Antonio de Requena i Requena en direcció a València, segons ha informat el Centre de Gestió de Trànsit de la DGT.

Al conductor, que ha pogut eixir de la cabina per si mateix, l'han atés els serveis d’emergències a penes han arribat al lloc de l’accident. Així ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, que a més ha indicat que els seus efectius han contingut una fuita de combustible del vehicle.

L'accident del camió ha ocasionat retencions de sis quilòmetres a la mateixa A-3, en sentit a València, així com a la N-III en la mateixa direcció, via per la qual s'ha redirigit el trànsit.

També et pot interessar

stats