Sis persones hospitalitzades per un accident de furgoneta a Castelló de la Plana

Quatre dels ferits han sigut traslladats a l’Hospital General de Castelló i dos al de la Plana a Vila-real

Tram de l'AP-7 on ha ocorregut l'incident aqusta matinada
Tram de l'AP-7 on ha ocorregut l'accident aquesta matinada / Google Maps

Sis persones han resultat ferides aquest dissabte de matinada en un accident de furgoneta en l’AP-7 al seu pas pel terme de Castelló de la Plana. Els serveis mèdics del SAMU han assistit les persones ferides.

Una jove de 20 anys ha sigut evacuada per politraumatisme a l'Hospital General de Castelló, on també han sigut traslladades per policontusions dues dones més, de 51 i 67 anys; així com un home, del qual es desconeix l'edat, que presentava una contusió en una cama. D'altra banda, a l'Hospital de la Plana de Vila-real han sigut traslladades una menor de 16 anys i una jove de 20 anys, totes dues per policontusions.

L’alerta de l’accident l’ha rebuda el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) al voltant de les 3:50 hores de la matinada, en què s’informava d’un accident de furgoneta al km 430 de l’AP-7, en terme municipal de Castelló de la Plana. El CICU ha mobilitzat dues unitats del SAMU, una unitat de suport vital avançat d'infermeria, una unitat de suport vital bàsic i una ambulància convencional.

També et pot interessar

stats