Sis persones detingudes per assaltar la casa d'un matrimoni a Sant Antoni de Benaixeve

La parella, que pogué alliberar-se i defendre's, havia fet amistat amb una dona que va resultar ser un ganxo de la banda

El matrimoni va aconseguir alliberar-se i defendre's dels assaltantss / Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut sis persones —quatre homes i dos dones, d'entre 19 i 42 anys— acusats de pertànyer a una organització criminal que va assaltar el domicili d'un matrimoni per a robar-los a Sant Antoni de Benaixeve (Camp de Túria).

Dos homes encaputxats van irrompre per sorpresa a la casa amb armes simulades, emmanillaren el matrimoni amb brides i els van agredir perquè els digueren on guardaven els diners.

L'home va poder alliberar-se i es va enfrontar als assaltants, que el van agredir amb gran violència. La també dona pogué soltar-se i es va defendre. Van aconseguir que els autors se n'anaren del domicili. Els detinguts només els robaren 400 €.

Una nova amiga resultà ser el ganxo de la banda

Segons ha precisat la Benemèrita, en la investigació es va comprovar que una amiga a qui el matrimoni havia convidat a casa, i que hi havia acudit amb la seua filla menor, era en realitat un ganxo. El seu objectiu era fer amistat amb el matrimoni per a facilitar l'assalt posterior i assegurar-se que hi havia diners a la casa. Durant el robatori, esta persona va impedir que el matrimoni es defenguera.

Com a resultat de la investigació, la Guàrdia Civil va fer quatre registres en diferents domicilis de València i Toledo, on es van detindre sis persones i es van decomissar diversos efectes delictius, a més de tres armes simulades. El jutjat de Paterna s'ha fet càrrec de les diligències.

També et pot interessar

stats