Sis detinguts en la desarticulació d'una banda a Asp i Petrer que robava vehicles d'alta gamma

Falsificaven les plaques i cremaven els números de bastidor per a ocultar-ne la procedència

Dos cotxes de luxe sostrets a Alacant entre 2019 i 2020
Dos cotxes de luxe sostrets a Alacant entre 2019 i 2020 / Policia Nacional

La Policia Nacional ha desarticulat una banda especialitzada en el robatori de vehicles d'alta gamma que operava des d'Asp i Petrer (Vinalopó Mitjà), en una operació desenvolupada en dues fases que s'ha saldat amb la detenció de sis persones i la intervenció de dos cotxes de luxe sostrets a Alacant entre 2019 i 2020.

Segons han informat aquest dimarts fonts policials a través del seu compte de Twitter, els arrestats disposaven de dues naus en un polígon de Petrer on emmagatzemaven "una ingent quantitat de peces de vehicles". A més, els agents hi han trobat també restes d'altres cinc automòbils robats entre 2018 i 2019, un d'ells a Alemanya.

Els sospitosos, als qui s'imputen els delictes de robatori de vehicle i falsedat documental, manipulaven les plaques dels cotxes i cremaven els números de bastidor per a ocultar la seua procedència il·lícita.

Cinc dels sis detinguts —quatre homes i una dona, d'entre 20 i 41 anys— han quedat en llibertat després de prestar declaració en dependències policials, a l'espera de ser citats per a comparéixer davant del jutge, mentre que el sisé, de 48 anys, ha sigut posat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats