Sis carreteres continuen tallades a València i Castelló per les pluges

L’Agència Estatal de Meteorologia ha retirat l’avís groc per fortes precipitacions al litoral del centre i sud de la Comunitat Valenciana.

Treballs de neteja a la xarxa de carreeteres secundàries de Castelló
Treballs de neteja a la xarxa de carreeteres secundàries de Castelló / Diputació de Castelló

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat estableix la fi de la preemergència per pluges al litoral sud de València i al litoral nord d’Alacant, on l’Agència Estatal de Meteorologia ha retirat l’avís groc per precipitacions que havia activat per a aquest matí.

El 112 també ha retirat l’alerta a la comarca del Baix Maestrat, que havia activat per la possibilitat d’incidències derivades de l’escorrentia de les aigües.

La normalitat retorna a poc a poc a la Comunitat Valenciana després de l’episodi de gota freda dels últims dies, l’últim episodi del qual es va patir en la vesprada d’ahir al litoral sud de València, on es va decretar l’avís roig i la tempesta va deixar registres de 220 litres per metre quadrat en només tres hores a Tavernes de la Valldigna, a la comarca de la Safor.

La Diputació de Castelló ha mobilitzat onze equips de treball i vint-i-cinc vehicles per a eliminar obstacles, senyalitzar punts perillosos i arreglar desperfectes en més de mig centenar de trams carreteres que s'han vist afectats per l'episodi de pluges. 

6 carreteres tallades, i en 9 més cal circular amb precaució

Sis carretes continuen tallades com a conseqüència de les pluges a València i Castelló.

Segons les dades facilitades pel Centre de Gestió i Seguretat Viària de la Generalitat les vies tallades a les comarques del nord són les següents:

els trams entre Càlig i Sant Jordi de la CV-137, l’accés a Cedraman de la CV-176, i entre Gaibiel i Matet a la CV-213.

En les comarques centrals del territori, segueixen tallades la CV-315 pel barranc del Carraixet, la CV-327 entre Alfara de la Baronia i Algímia d’Alfara, i la CV-370 en el Collado.

El 112 recomana circular amb precaució a les carreteres CV-124 (Castellfort, V126), CV-130 (rambla Morellana, Tírig), CV-1486 (de CV-148 a Cabanes), CV-158 (Cabanes-Vall d’Alba), CV-213 (Matet-Algímia), CV-304 (Montcada-Vinalesa), CV-506 (Alzira), CV-525 (Algemesí-Alginet) i CV-563 (Llosa de Ranes-CV-41).

També et pot interessar

stats