Sis anys de presó per a un home que va violar una empleada de la llar a Vinaròs

 Va contractar la víctima perquè netejara el xalet en què vivia i allà la va agredir sexualment

Audiència de Castelló
L'Audiència de Castelló, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat un home a sis anys de presó per un delicte d'agressió sexual, per al qual aprecia a més l'agreujant de reincidència. Considera provat que va violar la dona que acabava de contractar perquè netejara sa casa i cuidara dels seus progenitors.

El tribunal també obliga al pagament d'una multa de 360 euros per un delicte lleu de lesions, ja que la víctima va patir diferents ferides a conseqüència dels fets, segons han informat aquest dijous fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La sentència, que s'ha dictat després que les parts aconseguiren un acord de conformitat, estableix una indemnització de 10.320 euros a favor de la dona pels danys morals que va patir i pels dies que va tardar a curar-se de les lesions.

Tot va passar cap al migdia del 24 de setembre de 2020, quan el condemnat va coincidir amb la víctima en un carrer de Benicarló i, després de seguir-la durant uns metres, va iniciar una conversa amb ella. En l'intercanvi, li va oferir 300 euros per netejar el xalet en què residia i cuidar de sa mare i son pare.

Ella va acceptar i ambdós es van desplaçar en taxi fins a l'habitatge del condemnat, ubicat a Vinaròs. Després de començar a treballar, vora les 16:30 hores, l'home va fer pujar l'empleada a la planta superior de la casa, es va tancar amb ella en una de les habitacions i la va forçar sexualment, mentre la colpejava i l'agafava del monyo. La perjudicada, que va aconseguir finalment escapar i telefonar a Emergències, va patir lesions en els muscles i els genolls que no es curaren fins huit dies després.

També et pot interessar

stats