Sirenes i tritons de tot Espanya es reuneixen a Benidorm per segon any consecutiu

Aqua Natura acull l'esdeveniment aquest cap de setmana amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de conservar els ecosistemes marins

Sirenes i tritons naden aquest cap de setmana en aigües de Benidorm / À Punt NTC

Després de l'èxit de la primera edició el 2021, les sirenes i els tritons tornen enguany a l'Aqua Natura de Benidorm amb el segon encontre estatal. Es tracta d'un espectacle ple de color, il·lusió i imaginació que congrega clubs esportius de natació i sirènids professionals procedents de diversos punts de tot el territori nacional.

Una trobada en què es dona importància a la diversió, però també a la sensibilització per a conservar i protegir els ecosistemes marins, així com promoure la pràctica esportiva de natació. Tot amb la participació de set sirenes i tritons professionals i la caracterització de totes les persones que hi participen, les quals portaran les seues pròpies cues.

Així, aquest cap de setmana es podrà gaudir d'espectacles, tallers infantils, un espai dedicat a ludoteca, tallers de pintar cares o tatuatges brillants i una animació de contacontes. La jornada acabarà aquest diumenge amb la festa de la bromera.

També et pot interessar

stats