Els sindicats es mobilitzen per a protegir l’ocupació d’una antiga fàbrica a Burjassot

Els propietaris han denunciat aquesta situació i el cas es troba a l'espera de resolució judicial

Q Ocupació Burjassot OK

Diversos sindicats d’habitatge de l’Horta Nord s’han mobilitzat aquest dijous per a impedir l’entrada dels propietaris a una antiga fàbrica de Burjassot ocupada que volen convertir en un nou casal popular per al poble. Els propietaris han denunciat l’ocupació i el cas es troba a l’espera de resolució judicial.

Des de divendres passat una dona viu a la fàbrica. La policia l'ha identificada a través dels vidres de la porta, ja que no ha abandonat l’immoble. Els sindicats han assegurat que l’edifici porta abandonat més de 30 anys i que no es pot parlar de delicte d’usurpació perquè la dona que l’ocupa fa més de 48 hores que hi resideix.

Durant el dia de hui, els propietaris han intentat accedir a l’immoble, però els sindicats d’habitatge els ho han impedit i han manifestat la voluntat de continuar protegint l’ocupació. També han afirmat que la propietària de l’edifici és una constructora i no cap particular. Les entitats han demanat que la ciutadania es mobilitze per a protegir l'immoble.

Enrique, militant de Construint Burjassot que estava a la porta de l’antiga fàbrica, ha assegurat que l’ocupació és “una ferramenta de la classe treballadora per a assegurar i tindre mitjans de vida” i ha refermat el compromís de les entitats presents de donar suport a la companya que es troba dins de la fàbrica.

També et pot interessar

stats