El sindicat mèdic denuncia que no s'han cobert les places de metges promeses per Sanitat

Alerta que la valenciana és de les poques comunitats autònomes que encara no té pla per a fer substitucions d'estiu.

El sindicat mèdic denuncia que no s\'han cobert les places de metges promeses per Sanitat
El sindicat mèdic denuncia que no s'han cobert les places de metges promeses per Sanitat

El Sindicat de Metges qualifica "d'insuficients" les mesures de reforç de l'atenció primària anunciades per la Conselleria de Sanitat perquè no hi ha prou especialistes per a cobrir les noves vacants del sistema.

La consellera de Sanitat va anunciar al gener la incorporació de 300 professionals de medicina de família, pediatria i infermeria. Però, des del Sindicat de Metges, han explicat a Les notícies del matí que no s'han pogut cobrir perquè no es convoquen prou places de metges interns i residents per a formar especialistes. Així ho ha denunciat Andrés Cánovas, secretari general del sindicat mèdic CESM-CV.

Cánovas ha dit també que la valenciana és de les poques comunitats autònomes que encara no ha elaborat un pla d'estiu, és a dir, la contractació de metges que substituïsquen els professionals que se'n van de vacances tant en primària com en urgències hospitalàries.

Per al Sindicat de Metges, sense aquest pla d'estiu, "tindran molts problemes d'assistència" els pobles de costa que reben una gran quantitat de turisme.

També et pot interessar

stats