El sindicat mèdic CESM denuncia incompliments en l'acord del transport

Els consta l'inici d'actuacions de millora en la promoció de dotació de vehicles, però no en l'increment de personal.

El sindicat mèdic CESM denuncia incompliments en l\'acord del transport
El sindicat mèdic CESM denuncia incompliments en l'acord del transport

El sindicat mèdic CESM ha demanat una reunió a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a concretar l'aplicació "real" del pacte del transport del personal d'atenció primària, en opinar que el compliment d'aquest pacte és "quasi inexistent". Segons CESM, continuen en una situació de precarietat pel que fa als mitjans que estableix l'acord.

El comité executiu del sindicat ha reclamat a la consellera una posada en marxa "immediata" de les mesures necessàries per a complir amb aquest pacte, i ha alertat que denunciarà per incompliment el departament que dirigeix Ana Barceló, en cas que no es faça.

A més, avisen que presentaran denúncies davant de la inspecció de treball i els tribunals de justícia, en defensa dels drets dels metges als quals representen i de tots els metges i la resta de personal que es veu afectat.

El sindicat s'ha donat un termini de set dies abans d'iniciar cap acció, un període en què esperen que es fixe una reunió urgent que concrete terminis en l'aplicació de les mesures de l'acord.

CESM ha assenyalat que sí que els consta l'inici d'actuacions de millora en relació amb la promoció de dotació de vehicles, però no amb l'increment de personal.

També et pot interessar

stats