El Síndic de Comptes detecta "incompliments" en els contractes d'investigació de la Universitat Politècnica

Segons l'informe de fiscalització de 2018, hi va haver contractacions de persones sense procediments de selecció específics.

El Síndic de Comptes detecta \"incompliments\" en els contractes d\'investigació de la Universitat Politècnica
El Síndic de Comptes detecta "incompliments" en els contractes d'investigació de la Universitat Politècnica
19 de novembre 2019 - 18:36

La Sindicatura de Comptes ha detectat "incompliments significatius" de la normativa aplicable a la gestió dels contractes d'investigació de la Universitat Politècnica de València.

Segons l'informe de fiscalització de 2018, hi va haver contractacions de persones sense procediments de selecció específics. Un exemple d'això és que en diversos expedients verificats, algunes de les persones contractades ja havien participat en projectes d'investigació anteriors i se les havia contractat de nou sense superar un nou procés selectiu. Un procediment que incompleix els principis d'igualtat, mèrit i capacitat que regeixen l'accés als llocs de treball en les administracions públiques.

L'informe recull a més que les despeses i ingressos dels contractes d'investigació no superiors a 18.000 euros de cada investigador es comptabilitzen amb la mateixa clau específica d'aquest, un fet que dificulta la identificació de les despeses i ingressos corresponents a cada contracte.

També et pot interessar

stats