Simula ser víctima d'un atropellament a Alacant per a robar el rellotge al conductor del cotxe

El detingut anava en bicicleta i va sostraure d'una tirada una peça valorada en 7.000 euros

El detingut amb efectius de la Policia Nacional
El detingut amb efectius de la Policia Nacional / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Alacant un jove de 24 anys per robar d'una tirada un rellotge d'alta gamma, valorat en 7.000 euros, després de simular ser víctima d'un atropellament quan circulava amb bicicleta a la zona nord de la ciutat. Al presumpte autor dels fets se li atribueix també el robatori d'un mòbil a una altra persona en una estació del TRAM.

L'arrestat suposadament va simular haver sigut atropellat per un vehicle i va aprofitar quan el conductor va baixar del cotxe per a auxiliar-li per a arrabassar-li d'una forta estirada el rellotge d'alta gamma que portava, per a després fugir a la carrera del lloc sense que la víctima poguera agafar-lo.

Després d'una denúncia del conductor, els agents van localitzar i van detindre el jove el mateix dia en què van tindre lloc els fets, segons ha informat la Policia en un comunicat. Després de l'arrest, els agents van trobar entre les seues pertinences un telèfon mòbil que figurava com sostret. Després de fer gestions, van localitzar el propietari i li van fer lliurament del terminal, que el detingut havia furtat dies arrere mentre es trobava en una estació del tramvia.

Per tot això, ha sigut posat a la disposició del Jutjat de Guàrdia de la capital, que ha decretat l'ingrés a la presó provisional. La investigació la van dur a terme agents pertanyents al Grup II d'Investigació de la Comissaria de Districte Nord d'Alacant.

També et pot interessar

stats