Shakira al·lega que no va viure a l'Estat espanyol fins al 2015 i que per tant no ha defraudat Hisenda

La cantant colombiana només ha detallat compromisos laborals de 2012 a 2014 per a justificar que no va passar més de 183 dies en el país.

La cantant Shakira (al fons, tapada) ha eludit aquest dijous a la premsa que l'esperava a les portes del jutjat d'Esplugues,citada com investigada
La cantant Shakira (al fons, tapada) ha eludit aquest dijous a la premsa que l'esperava a les portes del jutjat d'Esplugues,citada com investigada / Enric Fontcuberta (Efe).

La cantant Shakira ha al·legat aquest dijous davant el jutge que la investiga per haver defraudat presumptament 14,5 milions d'euros que en els anys 2012, 2013 i 2014 no residia a l'Estat espanyol i, per tant, no estava obligada a pagar impostos a Hisenda. 

En una declaració d'una hora i quart, en la qual Shakira només ha contestat les preguntes del seu advocat, José Ángel González Franco, ha donat explicacions detallades per a justificar que va passar menys dels 183 dies, posant l'accent en els concerts o altres esdeveniments en els quals va participar en diferents països.

L'artista colombiana està investigada per sis presumptes delictes contra la hisenda pública per un suposat frau de més de 14,5 milions en l'IRPF i l'impost de patrimoni, a través de 14 societats de llocs com les illes Caiman, les illes Verges i Panamà, i segons l'entorn de la cantant, ja ha pagat aquests 14,5 milions.

També et pot interessar

stats