SF Intersindical desconvoca les parades d'aquest cap de setmana en FGV

Tot i això, manté la resta de les convocades fins a finals de març.

SF Intersindical desconvoca les parades d\'aquest cap de setmana en FGV
SF Intersindical desconvoca les parades d'aquest cap de setmana en FGV

El Sindicat Ferroviari-Intersindical València ha desconvocat les parades en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per al 22, 23 i 24 de febrer, encara que manté la resta de les convocades fins al diumenge 31 de març.

Així ho ha acordat després del document de preacord de desconvocatòria i el compromís adquirit amb la direcció de la companyia pública, segons ha informat el sindicat en un comunicat.

La desconvocatòria parcial es deu a la impossibilitat de realitzar l'assemblea prevista per a aquest dijous, 21 de febrer, com a conseqüència "d’estar citats per la direcció a dues reunions coincidents amb els horaris de l'assemblea". Per aquest motiu, s’ha posposat l’assemblea per al dijous que ve, 28 de febrer.

D’aquesta manera, el manteniment de les parades estarà supeditat a l'aprovació o el rebuig del preacord en l'assemblea prevista aquella data.

La setmana passada, la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat ja va aconseguir un principi d'acord amb els representants d'aquesta central per a desconvocar les parades en la xarxa de Metrovalència durant el divendres, 15 de febrer, i tot el cap de setmana.

Amb anterioritat, l'empresa pública havia aconseguit amb UGT, CCOO, SIF i SCF un acord que va permetre desconvocar les parades previstes i reprendre el procés de negociació del XIII conveni col·lectiu.

També et pot interessar

stats