Les seus judicials valencianes seran energèticament eficients el 2027

El Consell destina 8,6 milions d'euros per a fer més sostenibles catorze jutjats del nostre territori.

Ciutat de la Justícia de València, en una imatge d’arxiu
Ciutat de la Justícia de València, en una imatge d’arxiu / À Punt NTC

Les seus judicials de la Comunitat Valenciana estan de remodelació amb l'objectiu de convertir-se en més sostenibles i seran energèticament eficients abans de 2027, segons ha avançat aquest dijous la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

Bravo ha anunciat una inversió de 8,6 milions d'euros per a millorar l'eficiència en 14 edificis judicials: Vinaròs, Castelló, Sogorb, Massamagrell, Paterna, Picassent, la Ciutat de la Justícia de València, Catarroja, Sueca, Dénia, Alcoi, Benidorm, Elda i Alacant.

En la presentació de la primera fase del Pla d'Eficiència Energètica, en la qual també ha estat el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, han explicat les millores perquè els edificis siguen més eficients en el seu consum energètic des del punt de vista mediambiental.

Es renovaran els sistemes de climatització, se substituiran les lluminàries, es renovarà la fusteria exterior per a millorar l'aïllament, s'instal·laran col·lectors fotovoltaics per a l'autoconsum i s'implementaran sistemes de monitoratge i control de l'energia, han explicat els consellers.

També et pot interessar

stats