Díhuit persones ferides en un accident entre un autobús i un camió a l'A-7 a l'altura de Xàtiva

Els ferits han sigut traslladats als hospitals de Xàtiva, de Gandia, de la Ribera i d'Ontinyent

Una imatge de l'autobús accidentat
Una imatge de l'autobús accidentat / Consorci de Bombers de València
14 d'octubre 2022 - 18:05

Alemenys vint-i una persones han resultat ferides lleu aquest divendres de vesprada com a resultat d'un accident en l'A-7 a l'altura de Xàtiva (La Costera). L'accident s'ha produït en un xoc entre un camió i un autobús, segons Emergències de la Generalitat. L'accident, que ha ocorregut al quilòmetre 391 a les 16 hores, ha provocat retencions de fins a sis quilòmetres.

En l'autobús viatjaven 52 persones i el conductor. Els bombers de Xàtiva i el sergent d'Alzira han ajudat a evacuar els passatgers primer fins a un lloc segur i a donar les primeres assistències a les persones afectades fins que han arribat els serveis sanitaris, segons el Consorci de Bombers de València.

Al lloc dels fets ha intervingut un equip mèdic d'Atenció Primària, tres unitats de SVB i una ambulància convencional. D'altra banda, els ferits han sigut traslladats en quatre recursos mobilitzats pel CICU a l'hospital de Xàtiva, de Gandia, de La Ribera i d'Ontinyent. En principi, Sanitat ha puntualitzat que cap de les persones desplaçades fins els hospitals de la Ribera, Xàtiva i Ontinyent no ingressaran als centres

Entre 17 i 57 anys

Les persones ferides són nou dones, huit homes i un menor. Cinc dels ferits han sigut evacuats en una ambulància a l'hospital d'Ontinyent amb xicotetes ferides i contusions lleus: dues dones de 19 anys, una dona de 18 anys i dos homes, de 22 i 35 anys.

En una altra unitat SVB s'han traslladat, a l'hospital de Lluís Alcanyís de Xàtiva, quatre persones que presentaven policontusions. Es tracta d'una dona de 18 anys i de tres homes de 24, 26 i 57 anys.

La tercera ambulància SVB ha evacuat tres dones, de 18, 25 i 38 anys, a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia. Les tres han sigut assistides amb ferides diverses per corts i contusions en la cara.

Finalment, l'ambulància convencional ha traslladat altres sis persones amb excoriacions, a l'hospital la Ribera d'Alzira. Són tres dones de 18, 19 i 25 anys; dos homes de 22 i 32 anys i un menor de 17 anys.

També et pot interessar

stats