Cap de setmana de tempestes i baixada de temperatures

Dissabte i diumenge estaran marcats pels ruixats, que podran vindre acompanyats per fortes ratxes de vent i granís

Dos persones sostenen un paraigua a conseqüència de la pluja
Dos persones es refugien de la pluja amb els paraigües / Europa Press

Habitualment, quan comença la segona quinzena d'agost arriben les tempestes i baixen les temperatures, però enguany ens ha tocat esperar a l'últim cap de setmana d'agost per a la pluja.

Aquest dissabte estarà marcat pels ruixats i les tempestes localment fortes, que poden anar acompanyades de ratxes molt fortes de vent i granís. També patirem temperatures màximes significativament altes, de 36 a 38 graus, a l'interior de les comarques centrals.

Segons l’Aemet, la Comunitat Valenciana ha començat el dia amb un cel amb pocs núvols, que anirà augmentant i donaran pas al llarg de la vesprada a ruixats i tempestes localment fortes. A més, les temperatures màximes aniran en descens al llarg de la jornada.

El diumenge continuaran els ruixats i les tempestes localment fortes, amb possible acompanyament de ratxes molt fortes de vent i granís, mentre que les temperatures baixaran de manera notable a l'interior i hi haurà ratxes molt fortes de vent del nord-oest en el terç nord.

D'aquesta manera, el cel començarà el dia el diumenge nuvolós, amb ruixats i tempestes localment fortes, que aniran remetent durant el matí i que seran menys probables i intenses a les comarques del sud.

Les temperatures mínimes aniran en descens i les màximes experimentaran un descens notable a l'interior i un lleuger descens o sense canvis en el litoral.

També et pot interessar

stats