La setmana tanca amb un 40% menys de contagis que l’anterior

Sanitat ha notificat 355 nous positius i 5 defuncions. Actualment hi ha 260 persones ingressades a les unitats de cures intensives, 66 d’elles a les UCI

Sanitari realitza una prova PCR de diagnòstic de coronavirus / Efe
Un sanitari fa una prova PCR de diagnòstic de coronavirus / Efe

Aquest divendres la Conselleria de Sanitat Universal ha informat de 355 nous contagis, per la qual cosa s’han notificat 2,496 nous casos positius des de divendres passat, un 40,66% menys que els 4,206 que els registrats durant els set dies anteriors. 

A més, la dada de hui és la més baixa que notifica Sanitat des del 23 de juny, quan va començar la quarta onada, i el nombre de casos actius se situa també en nivells de finals de juny. Això confirma que la Comunitat Valenciana ja comença a deixar arrere la quarta onada.

També continua baixant la pressió hospitalària, amb 17 persones menys ingressades. Així, hui hi ha 260 llits ocupats per pacients de Covid-19, 66 d’ells a les unitats de cures intensives.

Quant a les morts, Sanitat ha informat de 5 nous decessos corresponents als set últims dies, 3 menys que les 8 notificades ahir. D’aquesta manera, la mitjana mòbil setmanal baixa un punt sencer i se situa en 5,43.

També et pot interessar

stats