La Setmana Santa deixa una víctima mortal en accidents de trànsit a la Comunitat Valenciana

A tot Espanya, 29 persones han mort en sinistres viaris durant un període rècord en desplaçaments

La Direcció General de Trànsit preveu 8,4 milions de desplaçaments en dues jornades
Trànsit a les carreteres, en arxiu / DGT

L'operació especial de trànsit a la Comunitat Valenciana de la Setmana Santa ha deixat una víctima mortal en les carreteres interurbanes des de les 15:00 hores del divendres 8 d'abril fins a les 23:59 hores d'aquest dilluns. Aquesta dada suposa tres víctimes mortals menys que durant el mateix període de l'any passat, segons les dades de la Direcció General de Trànsit (DGT).

A tot Espanya, 29 persones han mort en sinistres viaris durant la Setmana Santa. Aquests dies de descans han registrat un rècord de desplaçaments de llarg recorregut, 15,8 milions.

Si es comparen les dades amb els de 2019, l'última Setmana Santa que es va desenvolupar amb normalitat abans dels confinaments i les restriccions de mobilitat per la pandèmia, no va haver-hi cap víctima mortal a la Comunitat Valenciana, mentre que el 2020 n'hi va haver dues i en 2021 quatre.

La DGT agrega que en huit comunitats autònomes, a més de Ceuta i Melilla no s'han registrat sinistres mortals en aquestes festes, mentre que del total de morts en els 27 sinistres mortals registrats a les carreteres hi ha sis motoristes i sis vianants.

A més de les 29 víctimes mortals (dues més que el 2019, any que s'agafa de referència per a comparar), 96 persones han resultat ferides, que han requerit hospitalització (20 menys).

També et pot interessar

stats