Cap de setmana marcat per la calor i la pols en suspensió

Consulta la temperatura i la probabilitat de precipitació al teu municipi per als pròxims dies

À Punt NTC
Marta Galindo @apuntnoticies
05 d'abril 2024 - 10:18 Actualitzat: 05 d'abril 2024 - 15:12

El cap de setmana estarà marcat per la calor, amb temperatures al voltant de 30 graus en zones de l'interior i algun banc de boira al litoral i pols en suspensió. El cel de la Comunitat Valenciana registrarà núvols mitjans i alts amb temperatures en lleuger ascens i vent fluix tots dos dies. 

El dissabte es preveu cel amb intervals de núvols alts i intervals de núvols baixos en el litoral, boires i probables bancs de boira matinals en punts del litoral, probabilitat de reducció de la visibilitat per pols en suspensió en algunes zones, temperatures en lleuger ascens o sense canvis i vent, en el litoral, del nord-oest fluix a moderat, i a l'interior, de component este fluix. 

Per al diumenge, s'esperen intervals de núvols mitjans i alts, amb temperatures mínimes en lleuger ascens i màximes sense canvis i vents fluixos de component est. 

Este divendres estarà poc nuvolós amb intervals generals de núvols alts i intervals de núvols baixos en el litoral, boires i probables bancs de boira matinals en punts del litoral i probabilitat de reducció de la visibilitat en zones altes de la meitat sud per pols en suspensió. 

Les temperatures mínimes aniran en ascens a l'interior i sense canvis en la resta, i les màximes en ascens a l'interior, en descens en el litoral central i sense canvis en la resta, mentre que el vent sonarà fluix variable, i tendirà a component est durant la segona part del dia. 

També et pot interessar

stats