Cap de setmana insòlit a la platja de les Fonts d'Alcossebre

Dilluns es repetiran les anàlisis de l'aigua, després que dijous es prohibira el bany per sobrepassar els límits permesos d'‘E. coli’.

VÍDEO | Cap de setmana insòlit a la platja de les Fonts d\'Alcossebre

La platja de les Fonts d'Alcossebre presenta aquest cap de setmana una imatge insòlita: aigües buides i molt poca afluència de turistes en l'arena. Dijous passat, l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert, al Baix Maestrat, va decidir prohibir el bany a la platja de les Fonts, després que se sobrepassaren els límits permesos d'E. coli, el bacteri present en les restes fecals. 

Aquesta és una de les platges més turístiques de la zona, i la prohibició ha provocat comprensió d'una banda, però també malestar entre els turistes i el sector de la restauració, que no farà la caixa que tenia prevista. Moltes persones havien llogat apartaments en primera línia de platja i aquest cap de setmana han hagut de traslladar-se a altres pròximes. 

No serà fins dilluns quan el personal de la Generalitat reprendrà les anàlisis diàries i decidirà si reobrir la platja al bany, en cas d'obtindre resultats favorables. El focus del bacteri ja s'ha localitzat.

També et pot interessar

stats