Cap de setmana gris, amb fred, ruixats i un poc de neu

Les quantitats més destacables de pluja s'han registrat a l'interior de València, on s'han superat els 20 l/m²

Neu que ha caigut aquest dissabte a Requena
Neu que ha caigut aquest dissabte a Requena / Rosa Mateu

La Comunitat Valenciana s'ha despertat aquest dissabte amb un dia gris, de fred i de ruixats. Des de la mitjanit d'aquest divendres fins a primeres hores de la vesprada de dissabte, les pluges han avançat des de ponent cap a llevant.

Les quantitats més destacables s'han registrat a l'interior de València, on s'han superat els 20 l/m² en observatoris com el de la Pobla de Sant Miquel i Arroyo Cerezo, al Racó d'Ademús, i també al terme de Camporrobles, a la Plana d'Utiel-Requena. En canvi, cap al litoral les pluges no han superat els 5 l/m². La precipitació ha sigut en forma de neu per damunt dels 1.200 a 1.300 metres a l'interior de València, amb gruixos inferiors als 5 cm.

El front que ens ha arribat està associat a la borrasca Monica (batejada per MeteoFrance), situada al nord-oest de Galícia. Darrere del front arriba més fred, que està fent que les temperatures al migdia siguen més baixes que la passada matinada. Després del front s'obriran clarianes al final de dissabte i la nit serà més freda que l'anterior.

Diumenge el vent de ponent serà el protagonista, bufarà fort amb ratxes superiors als 80 km/h a l'interior de València i Alacant. Tenim avisos de nivell groc actius d'Aemet.

També et pot interessar

stats