El cap de setmana deixa nous contagis en 117 municipis valencians

En tretze localitats de tot el territori, la xifra de positius ha superat la desena

Imatge aèria de Torrevella, una de les ciutats amb més contagis durant el cap de setmana
Imatge aèria de Torrevella, una de les ciutats amb més contagis durant el cap de setmana / À Punt NTC

El cap de setmana ha deixat 117 municipis amb nous casos positius de coronavirus. D'aquest total, tretze pobles i ciutats superen els deu positius. Una llista que encapçala la ciutat de València amb 248 nous casos detectats, la primera vegada en setmanes que supera els 200 casos, i l'única defunció del cap de setmana.

La resta de municipis amb més de deu casos són la ciutat d'Alacant (50), Paterna (19), la ciutat de Castelló de la Plana i Torrevella (18), Altea (16), Bétera i el Pilar de la Foradada (13), Alboraia (12), Burjassot i Sagunt (11) i Benidorm i Torrent (10).

En nou casos positius més es troben Alaquàs, Alcoi, Elx i Santa Pola, mentre que en huit estan Manises i Vila-real; Alcàntera de Xúquer, Aldaia, Gandia, Godella i l'Eliana han sumat set nous casos i Calp, Oriola i Xirivella, sis. Mentrestant, a la Vall d'Uixó, la Vila Joiosa, Mislata i Sant Vicent del Raspeig hi ha hagut cinc positius, i a Alfafar, Almoradí, Benifaió, Borriana, Novelda, Silla, Tavernes de la Valldigna i Vilafamés, quatre.

Tres contagis s'han registrat a Algemesí, Alzira, Cullera, el Campello, Elda, Guardamar del Segura, Meliana, Mutxamel, Pedreguer, Quart de Poblet, Requena, Rocafort i Sant Miquel de les Salines, i dos a Alcàsser, Almàssera, Almassora, Barxeta, Benetússer, Catarroja, Castelló, Xest, l'Alfàs del Pi, la Pobla de Vallbona, Llombai, Moixent, Onda, Paiporta, Sant Antoni de Benaixeve, Sant Joan d'Alacant, Saix i Vinaròs.

Vora cinquanta municipis registren un sol positiu més

Finalment, han registrat un cas nou positiu de Covid-19 Agullent, Albalat dels Sorells, Albocàsser, Benicàssim, Benijòfer, Benissa, Callosa de Segura, Canals, Canet d'en Berenguer, Catral, Cocentaina, Coix, Crevillent, el Pinós, Estivella, Finestrat, Gata de Gorgos, l'Olleria, la Font de la Figuera, la Llosa de Ranes, la Nucia, la Pobla del Duc, la Vilavella, les Useres, Massalfassar, Massamagrell, Massanassa, Montcada, Montanejos, Montserrat, Nàquera, Nules, Pego, Petrer, Petrés, Picanya, Puçol, Rafelbunyol, Rafelcofer, Sogorb, Sella, Sellent, Sueca, Tavernes Blanques, Vilamarxant, Villena i Xeraco.

També et pot interessar

stats