Primer cap de setmana de la Comunitat Valenciana en fase 2

Platges i restaurants es preparen per a rebre visitants

Vista general de la platja de la Malva-rosa de València el passat dimecres, el tercer dia en què es podia gaudir de les platges des de l'entrada de la Comunitat Valenciana en la fase 2 de la desescalada
Vista general de la platja de la Malva-rosa de València el passat dimecres, el tercer dia en què es podia gaudir de les platges des de l'entrada de la Comunitat Valenciana en la fase 2 de la desescalada / Kai Försterling (Efe).

La Comunitat Valenciana viu a partir d’aquest dissabte el primer cap de setmana en fase 2, després que dilluns tot el territori al complet estrenara nova fase de la desescalada.

Restaurants i bars ja poden atendre a l'interior dels locals, amb el 40% de l'aforament que ha permés la tornada del 80% dels negocis. Una oferta que des de divendres ha animat la demanda i ha augmentat la reserva de taules per a aquest cap de setmana.

En aquesta nova etapa se suavitzen algunes restriccions i es posa fi a les franges horàries per a fer passejos i esport, encara que es mantindran els horaris reservats per a les persones majors de 70 anys i per a les persones vulnerables.

També es mantenen oberts els centres comercials amb un aforament del 40%, i es prohibeix l'ús de les àrees recreatives i quedar-se en les zones comunes.

Així mateix, s’ha habilitat l'ús de les platges, amb les limitacions d’accés establides pels ajuntaments.

Es permeten les trobades entre amics i familiars de fins a 15 persones, i les reunions de treball i conferències de fins a 50.

També els teatres i els cinemes han reobert amb butaques preassignades i limitant l'aforament al 30%.

Es permeten les eixides de turisme actiu i de naturalesa en grups de fins a 20 persones. A més, els monuments també han reobert limitant les visites a un terç de la capacitat habitual. Els hotels podran obrir les zones comunes, amb una limitació d'un terç de l'aforament.

També et pot interessar

stats