Setena jornada de protestes a Barcelona per l’empresonament de Hásel

Alguns manifestants han llançat objectes a la prefectura de la policia.

Manifestants bolquen contenidors durant a una nova manifestació per la llibertat de Pablo Hasel
Manifestants bolquen contenidors durant a una nova manifestació per la llibertat de Pablo Hasel / Marta Pérez (Efe)

Barcelona ha viscut aquest dilluns la setena nit consecutiva de protestes als carrers contra l’empresonament del raper Pablo Hásel. A diferència de les anteriors, ha tingut una intensitat menor que en dies anteriors. Alguns manifestants han llançat objectes a la façana de la prefectura de la policia i han bolcat contenidors.

La protesta s’ha iniciat amb concentració a l’Arc de Triomf, que posteriorment s’ha desplaçat a Via Laietana, epicentre habitual dels aldarulls en els darrers mesos.

Davant la comissaria de policia d’aquesta avinguda, alguns manifestants han llançat objectes contra l’edifici i han cridat consignes. Posteriorment, han marxat sense que s’haja produït cap càrrega policial.

Els manifestants han protestat contra el grup antidisturbis de Mossos d'Esquadra, amb el lema "Brimo dissolució". Convocats pels CDR, han cridat lemes com "Catalunya antifeixista", "Llibertat Pablo Hasel" i "Mossos d'Esquadra torturadors".

Els Mossos d'Esquadra han informat de la detenció de dues persones amb requeriments pendents i d'una altra per desordres.

També et pot interessar

stats