El seté detingut per la violació en grup d'una jove, en llibertat amb mesures cautelars

L'home ha declarat davant el jutge a Xàtiva durant el matí.

Un agent de la Guàrdia Civil trasllada a un dels detinguts el passat divendres al jutjat
Un agent de la Guàrdia Civil trasllada a un dels detinguts el passat divendres al jutjat / Natxo Francés (Efe)

L'últim dels homes detinguts per la violació múltiple d'una menor a un municipi de la Vall d'Albaida ha quedat en llibertat amb mesures cautelars després de declarar davant el jutge a Ontinyent.

Les mesures cautelars imposades al detingut són: retirada del passaport, orde d'allunyament i prohibició de comunicació respecte a la víctima i compareixences dos dies a la setmana en el jutjat.

El detingut queda investigat per un presumpte delicte d'agressió sexual a menor de 16 anys. La causa, per la qual ja van ingressar en presó provisional els altres quatre detinguts dissabte passat, continua secreta.

Dissabte, el titular de guàrdia del jutjat de primera instància i instrucció número 1 d'Ontinyent va acordar la presó provisional, comunicada i sense fiança per a quatre d'ells, en el marc d'una causa oberta per delictes d'agressió sexual a la menor, abús sexual i omissió del deure d'impedir delictes, sense perjuí d'una ulterior qualificació.

Un altre dels detinguts és un menor d'edat que la Fiscalia de Menors citarà a declarar els pròxims dies per la seua presumpta implicació en la violació.

El menor arrestat no va arribar a passar a disposició de la Fiscalia i va quedar sota custòdia de sa mare, que n'és la tutora legal. Una vegada que el tribunal estudie l'atestat, citarà al menor perquè declare, i després de la compareixença s’adoptaran les mesures oportunes en funció de la declaració.

També et pot interessar

stats