Huit podcasts per a passejar i sentir València

La iniciativa ofereix descobrir la història, tradicions i tots els racons del Cap i Casal de la mà de qui millor el coneix

'Una ciudad para pasear' és el títol de la sèrie sonora
'Una ciudad para pasear' és el títol de la sèrie sonora / Visit València

Visit València ha publicat huit podcasts sobre diferents zones de la ciutat que conviden a sentir la ciutat a través dels seus barris i paisatges. Disponibles en Spotify, Ivoox i Google Podcasts, aquests primers capítols formen part d'una col·lecció que anirà ampliant-se i que pretén donar a conéixer la ciutat de la mà de residents i visitants.

Les primeres rutes ja publicades recorren els carrers del Cabanyal-Canyamelar, el Grau, Velluters, Benicalap, Ciutat Vella, Russafa, l'Albereda o el Jardí del Túria. Personalitats com la cantant Sole Giménez, el xef Ricard Camarena, el pirotècnic Vicent Caballer o el dissenyador Ibán Ramón són algunes de les figures ambaixadores dels primers capítols, als quals aniran sumant-se més recorreguts per tal de tocar tots els districtes.

Les veus que acompanyen els passejos són les de Luis López i María José Aledón. S'entaulen i guien la conversa amb els personatges convidats que comparteixen els seus coneixements sobre la ciutat. És una oportunitat per a admirar els racons del cap i casal des de diferents perspectives, com la del disseny, l'ecologia, l'art, la gastronomia, la música, l'esport, l'arquitectura, la mar o la ciència.

Es tracta d'una proposta atractiva tant per a potencials turistes, però també per al mateix veïnat que segur que hi pot descobrir detalls sobre la història i la tradició dels barris valencians.

També et pot interessar

stats