Set persones mortes en un accident aeri a Inca (Mallorca)

Una avioneta i un helicòpter han xocat en l'aire.

VÍDEO | Set persones mortes en un accident aeri a Inca (Mallorca)

Accident aeri mortal a Inca (Mallorca). Set persones han mort aquest diumenge pel xoc entre un helicòpter i una avioneta a Inca (Mallorca).

Com a conseqüència de l'accident han perdut la vida els tres adults i dos menors que viatjaven en l'helicòpter i els dos ocupants de l'ultralleuger, el pilot del qual, Juanjo Vidal, era un ciutadà valencià que viatjava amb un amic.

De les cinc víctimes de l'helicòpter, quatre corresponen a un matrimoni i els dos fills, de nacionalitat alemanya. L'altra és el pilot, de nacionalitat italiana.

L'helicòpter, que s'havia enlairat del vell aeròdrom de Son Bonet, situat als afores de Palma i utilitzat sobretot per avions lleugers, volava sense copilot, ja que aquest darrer havia decidit no ocupar la seua plaça per tal que hi cabera un dels membres de la família alemanya, que havia contractat un viatge per a sobrevolar la zona.

La col·lisió ha ocorregut al voltant de les 13.35 hores. Els dos aparells han xocat i s'han incendiat prop del camí Vell de Costitx.

Fonts de la Guàrdia Civil han assenyalat que obriran una investigació per a aclarir què ha ocorregut.

Tres dies de dol a les Balears

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha expressat en un tuit la seua "preocupació i commoció" per aquest accident i ha dit que els equips d'emergència treballen sobre el terreny.

El govern balear ha decretat tres dies de dol per l'accident. Des de les institucions han manifestat que els equips d'emergències continuen treballant amb l'accident aeri i que la prioritat és la identificació dels cossos.

"Els nostres pensaments estan amb les víctimes", ha assegurat la presidenta balear en el seu missatge.

Així mateix, el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha manifestat la seua preocupació i solidaritat. A través del seu compte de Twitter, Sánchez assegura que està "seguint amb preocupació" les informacions arribades des d'Inca i expressa la seua "solidaritat i afecte" amb les famílies de les víctimes que han perdut la vida en aquest "tràgic accident", entre les quals destaca que hi ha un menor d'edat.

També et pot interessar

stats