Set persones interceptades després d'arribar en pastera a una cala de Benidorm

Més de seixanta persones han arribat en octubre a les costes del sud en aquest tipus d'embarcacions

Una pastera en una cala, en arxiu
Una pastera en una cala, en una imatge d'arxiu / La Creu Roja

Set persones han sigut interceptades després d'aplegar a la platgeta del Ti Ximo de Benidorm (Marina Baixa) a bord d'una pastera, segons la informació facilitada per la Creu Roja.

La nau s'ha detectat a primera hora de la nit de dijous i les persones han quedat sota la custòdia del Cos Nacional de Policia. Les han traslladades al port de la ciutat d'Alacant, on la Creu Roja els ha prestat atenció sociosanitària.

En la nit del dimecres quatre persones migrants més van ser localitzades després d'arribar en una pastera a la platja del Torres de la Vila Joiosa (Marina Baixa).

Seixanta migrants en pastera en octubre

Al llarg del mes d'octubre més de seixanta persones han arribat en aquest tipus d'embarcacions a les costes de les comarques del sud. El dia 11, dues embarcacions van aplegar a Elx i a Alacant amb 25 migrants. El dia 16, dues barques més arribaren a Santa Pola i Oriola, amb quinze persones. I el 21 d'octubre dues pasteres, una amb sis ocupants —un d'ells un xiquet de tres anys—, i una altra amb dotze van arribar a un punt entre Benissa i Calp, i a Benidorm.

També et pot interessar

stats