Set noves titulacions en les universitats públiques valencianes

S’han incorporat tres nous graus i quatre dobles graus, tots pertanyents a la branca de la ciència 

L'elecció de carrera dependrà de la nota obtinguda en les proves de la PAU / À Punt NTC

La Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i la Universitat Jaume I augmenten les ofertes de titulacions per al pròxim curs 2022-2023. Són algunes de les opcions que l'alumnat podrà escollir una vegada supere les proves d'accés a la universitat.

Les universitats valencianes han apostat per oferir a l’alumnat unes titulacions amb caràcter molt més tecnològic i analític en relació amb les necessitats de l’estudiantat, del sector empresarial i la societat, segons ha declarat Isabel Vázquez, vicerectora d’estudis de la Universitat de València. 

És el cas de la nova doble titulació de Química i Enginyeria Química de la Universitat de València, que té un total del 85% d’ocupabilitat en els primers sis mesos després de la graduació. Adela Mauri, degana de la Facultat de Química de la UV, ha explicat en À Punt Notícies que aquesta doble titulació inclou un valor afegit, ja que gràcies a la nova notícia de la reobertura de l’antiga factoria de Sagunt s’esperen una oferta de treball d’unes 3.000 persones amb aquest perfil professional. 

Actualment, la Universitat de València té una oferta de 56 graus, 11 dobles graus i 17 titulacions internacionals de diferents branques disciplinàries. En l'enllaç següent podràs consultar tots aquests graus que ofereixen.

Mentrestant, a la Universitat Politècnica de València s’han sumat les noves titulacions  de Gestió del Transport i Logística, dobles titulacions de Matemàtiques + ADE, Enginyeria Informàtica. Al campus de València i d’Alcoi també s’impartirà el grau d’Informàtica i Robòtica. 

Totes aquestes titulacions formen part de la mateixa branca, segons explica Marival Segarra, vicerectora d’ordenació de títols de la UPV: "Informàtica, Robòtica, Tecnologia Aplicada, Ciència de Dades i el punt fort de la UPV,  l’Anàlisi TIC". Pots consultar els 43 graus i 15 dobles graus que ofereix la UPV en l'enllaç següent.

Per últim, la Universitat Jaume I de Castelló ha implantat un nou doble Grau en Bioquímica i Biologia Molecular, i és la principal novetat per al curs que ve. Amplia la informació dels estudis que s’ofereixen en aquest enllaç.

També et pot interessar

stats