Set incendis en poc més de 24 hores

Continuen actius els focs de la Vall de Gallinera i Castell de Castells.

VÍDEO | Set incendis en poc més de 24 hores

En poc més de 24 hores el foc s’ha fet present de forma descontrolada en set punts de la Comunitat Valenciana, en un cap de setmana de calor intensa i alerta taronja per altes temperatures en 13 comarques.

A hores d’ara continuen actius els incendis declarats aquest dissabte a la Vall de Gallinera i Castell de Castells, a la Marina Alta. El primer ha cremat 160 hectàrees i encara no està controlat, a pesar que l'extinció va per bon camí. El segon ha cremat vora 16 hectàrees i ha obligat a desallotjar una granja on vivien 4 persones. Els bombers de la Diputació d’Alacant el donen per controlat i esperen donar-lo per extingit demà.

Abans s’havia declarat un altre foc a Vilafermosa (Alt Millars), que va ser ràpidament extingit, i cap a les 20:00 hores es confirmava un quart incendi al Castell de Guadalest, que ha quedat extingit a les 2:54 hores de dissabte.

Aquest diumenge s’han declarat focs a Benifato (Marina Baixa), Benaixeve (Serrans) i Bunyol. El dos primers han quedat extingits en poc de temps, mentre que el de Bunyol no ha arribat a afectar terreny forestal.

També et pot interessar

stats