Els serveis d'emergència rescaten tres menors a Orpesa i un home a Montanejos

La Guàrdia Civil i els bombers de Castelló han realitzat dues complicades operacions de rescat en les últimes hores.

VÍDEO | Els serveis d\'emergència rescaten tres menors a Orpesa i un home a Montanejos

El primer accident va tindre lloc passades les cinc de la vesprada al riu Millars, al pas per la localitat de Montanejos (Alt Millars). Un home va caure des d'una altura de cinc metres al riu i es va colpejar contra una roca, fet que li va provocar diversos politraumatismes i una ferida al cap. 

Agents de la unitat de rescat de muntanya de la Guàrdia Civil van haver hagut de rescatar-lo nadant, ja que el lloc on es trobava malferit l'home, la cova de Fuente de los Baños, només tenia accés a través del riu Millars. Per a assistir-lo, van haver de traslladar fins a la cova una llitera en una barca unflable. El van immobilitzar i el van evacuar en helicòpter fins a l'Hospital General de Castelló.

D'altra banda, els bombers de Castelló i efectius de Salvament Marítim van rescatar tres menors de quinze anys que s'havien quedat atrapats en unes roques a la platja de la Renegada d'Orpesa (Plana Alta) pel fort onatge. Els joves, tot i trobar-se en bon estat de salut, van ser traslladats a l'Hospital General de Castelló per ferides lleus.

Un amic que estava als voltants va ser qui va donar la veu d'alarma sobre la situació dels tres menors. S'havien quedat atrapats, a conseqüència de les fortes ones, sobre una roca al costat de la torre Colomera d'Orpesa. Va ser ell mateix qui va guiar els equips de rescat fins al lloc. En tractar-se d'una zona de difícil accés, es va avisar Salvament Aeri, que mitjançant un helicòpter va rescatar els tres adolescents.

Aquesta zona de penya-segats, a la qual s'accedeix per una via verda, és coneguda com el Satan i solen freqüentar-la joves per a saltar des de les roques.

També et pot interessar

stats