El servei Menjar a casa s'elimina a Castelló de la Plana després de dèsset anys

El consistori no continuarà avant amb el programa, que facilitava una menjada al dia a persones majors dependents, perquè la Generalitat ha deixat de finançar-lo

Els usuaris reclamen la necessitat d'aquest servei / À Punt NTC

Després de dèsset anys, el servei Menjar a casa deixa de funcionar a Castelló de la Plana davant de la sorpresa i indignació dels usuaris, que diuen haver-se assabentat de la notícia la vespra d'acabar-se i per part de l'empresa que els portava el menjar.

El servei facilitava un àpat al dia a persones de més de 65 anys, o de 60 si estan en situació de dependència, amb un informe mèdic favorable. Fins ara, el cost l'assumien entre l'usuari, el consistori adherit al programa i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. No obstant això, des de l'1 de juliol, la Generalitat ja no finança aquest programa.

L'Ajuntament de Castelló de la Plana ha assegurat que garantirà l'atenció a les persones vulnerables a través del programa Servei d'Ajuda a Domicili. Menjar a casa atenia unes 300 persones a la província de Castelló i més de 3.000 a tota la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats