Servei especial de tramvia a Fira València pels exàmens de valencià i les oposicions de Correus

La freqüència de pas serà entre 30 i 40 minuts de 6:00 h a 23:00 h

Imatge d'arxiu de Metrovalencia
Imatge d'arxiu de Metrovalència / À Punt NTC

Metrovalència facilitarà aquest cap de setmana la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la línia 4 de tramvia amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a realitzar les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i les oposicions de Correus.

Aquest dissabte la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià ha convocat l'examen oral de coneixement de valencià C1, mentre que diumenge l'empresa pública nacional durà a terme les seues oposicions.

Durant la celebració d'aquestes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts entre les 6:00 h i les 23:00 h.

D'aquesta manera, dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6:00 h i des de Fira, l'últim transport s'oferirà a les 22:19 h. Diumenge, el primer tramvia de Doctor Lluch eixirà a les 7:20 h i des de Fira l'últim serà a les 22:19 h.

Amb la finalitat d'agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a Fira València ho indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalència.

Les persones usuàries que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden telefonar al 900 461 046 d'Atenció al Client de Metrovalència. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalència i en xarxes socials com Twitter o Facebook.

També et pot interessar

stats