La Serratella torna a tindre bar (llogat per 50 euros al mes)

Cristina i Jaume, una parella de Benicarló, han arribat a aquest municipi de la Plana Alta per fer reviscolar l'activitat de restauració del poble

La Serratella torna a tindre bar / À Punt NTC

Un mes després que À Punt NTC anunciara que la Serratella buscava algú per a reobrir l'únic bar del poble, l'establiment ha tornat a obrir. Feia mesos que romania tancat perquè no trobaven persones disposades a fer-se'n càrrec, però Cristina i Jaume, una parella de Benicarló, han arribat a aquest municipi de la Plana Alta per fer reviscolar l'activitat hostalera del poble.

El servei, que estava tancat des del mes de maig i que era un punt neuràlgic del poble, ha sigut llogat per cinquanta euros de lloguer amb les despeses de llum i aigua incloses. Una oferta molt atractiva que des de l'Ajuntament van llançar per a reactivar l'activitat.

Els nous gerents de local tenen moltes idees, volen que fer un bar i botiga alhora, amb productes de proximitat. També estan pensant un menú elaborat en plats tradicionals de la comarca.

Ara, el veïnat, els estiuejants i turistes celebren amb alegria la recuperació d'un punt principal de trobada. És un pas més per a lluitar contra el despoblament, i recuperar així la vida social i el turisme rural.

També et pot interessar

stats