Sentència ferma per l’assassinat de Laura Luelmo

Bernardo Montoya haurà de complir la pena de presó permanent revisable per un delicte d'assassinat amb l'agreujant de reincidència

Bernardo Montoya, acusat de l'agressió sexual i assassinat de Laura Luelmo, a la sala de l'Audiència de Huelva
Bernardo Montoya, acusat de l'agressió sexual i assassinat de Laura Luelmo, a la sala de l'audiència de Huelva / Europa Press

La sentència que condemna a presó permanent revisable a Bernardo Montoya per l'agressió sexual i l'assassinat de la jove Laura Luelmo a El Campillo (Huelva), al desembre de 2018, ja és ferma per no haver-hi recorregut en contra cap de les parts en el procés.

Segons han informat fonts de la Fiscalia de Huelva, en transcórrer el termini per a la interposició de recursos en el Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA), i sense que cap de les parts ho haja fet, l'audiència provincial ha declarat ferma la sentència.

D'aquesta manera, la defensa de Bernardo Montoya, exercida pel lletrat Miguel Rivera, no ha compit el que va anunciar en el judici, quan va manifestar que acudiria al TSJA.

La sentència, dictada després del veredicte de culpabilitat del jurat, va ser notificada a les parts el passat 10 de desembre, i ací l'Audiència condemnava l'acusat a la pena de presó permanent revisable per un delicte d'assassinat amb l'agreujant de reincidència. També a 17 anys i mig de presó per un delicte de detenció il·legal en concurs ideal amb un delicte d'agressió sexual amb l'agreujant de gènere.

El crim va tenir lloc el 12 de desembre de 2018 quan, en tornar la jove del supermercat, va ser abordada per Montoya, que vivia enfront d'ella. La va introduir en el seu domicili, on la va agredir i sexualment i la va colpejar fins a matar-la, per a després traslladar el cadàver a un paratge del poble.

També et pot interessar

stats