Dos senderistes ferits per un atac de dos gossos a Crevillent

Els homes, de 71 anys i 50 anys, han patit ferides en cames i braços, i es troben ingressats a l'hospital del Vinalopó amb pronòstic reservat.

Dogo argentí
Imatge d'arxiu d'un gos de la raça presa canari / (Shutterstock)
14 d'abril 2024 - 12:50

Dos homes 71 anys i 50 anys han resultat ferits quan els han atacat dos gossos aquest matí, al voltant les 07:15 a Crevillent, segons han informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Es tracta de dos senderistes que passejaven per la partida dels Catxapets de Crevillent quan, segons sembla, han sigut atacats per dos gossos de la raça presa canari que anaven solts. Aquesta és una raça de gossos catalogada com a potencialment perillosos (GPP).

Fins al lloc s'ha traslladat la Policia Local de Crevillent i la Guàrdia Civil, que han fet recerca dels animals que havien fugit. Després de la batuda, han aconseguit capturar-los i finalment han sigut traslladats a una protectora d'animals pròxima.

A conseqüència de l'atac, l'home més major, de 71 anys, ha patit ferides a les cames, mentre que el de 50, de nacionalitat holandesa, ha patit les lesions a les cames i als braços. Els han traslladat amb una ambulància de suport vital bàsic a l'Hospital del Vinalopó, on a hores d'ara continuen ingressats amb pronòstic reservat.

També et pot interessar

stats