Quasi seixanta joves valencians es formaran en internacionalització amb les beques de l’Ivace

El president de la Generalitat els anima a aprofitar la formació i a ser “ambaixadors” de la Comunitat Valenciana “a tot el món”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, amb els 58 joves becats per l'IVACE
El president de la Generalitat, Ximo Puig, amb els 58 joves becats per l'Ivace / Generalitat

Quasi seixanta joves valencians podran especialitzar-se en internacionalització i exportació amb la beca que els ha atorgat l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) de la Generalitat i que els permetrà passar una estada professional a lloc com ara Brussel·les, Nova York, Toronto, Montevideo o Bratislava, entre altres ciutats.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha entregat aquest dilluns les beques als beneficiaris de l'última edició dels programes Ivace Exterior i Ivace Exportació i Ocupació, en concret 36 beques Ivace Exterior, 9 IVACE E+E (exportació i ocupació) i 13 I+I (internacionalització i innovació).

Els becaris aniran a ampliar la seua formació a destinacions com Brussel·les, Nova York, Miami, Toronto, Bogotà, Lisboa, Casablanca, São Paulo, Washington, Seül, Montevideo, Chicago, París, Bratislava, Roma, Lió, Milà, Sofia i Santiago de Xile.

El president de la Generalitat ha destacat que referents internacionals com el magnat empresarial Steve Jobs o el reconegut investigador valencià Avelino Corma van començar sent becaris. Puig ha felicitat els nous becaris perquè ha sigut el seu treball el que els ha permés obtindre la beca, per la qual seran “ambaixadors a tot el món” de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats