Seixanta dones buscaran impulsar la seua carrera professional amb el programa Lideresses

L'Ajuntament de València posa en marxa la segona edició d'aquest programa de foment del lideratge femení.

Participants de la primera edició del programa Lideresses
Participants de la primera edició del programa Lideresses / Ajuntament de València

Seixanta dones valencianes adquiriran competències per a accedir a llocs directius amb el programa Lideresses. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de València a través de València Activa i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), que té com a repte tancar la bretxa de gènere en qüestions de direcció i lideratge.

L'objectiu del programa és impulsar i afermar la carrera professional de les participants en llocs de responsabilitat. En aquesta segona edició, s'oferirà una ruta formativa personalitzada per a abordar aspectes clau en el desenvolupament professional, des de l'aprenentatge experiencial, l'autoconeixement i l'empoderament.

Eva Blasco, presidenta de CEV València ha assegurat que la presència i participació de les dones en llocs de direcció és "essencial per a l'avanç de les empreses", motiu pel qual "ha de ser un dels eixos de la cultura empresarial".

Per part seua, Pilar Bernabé, responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació de l'Ajuntament de València, ha avançat que enguany es posa en marxa un nivell avançat dirigit a dones que hagen completat l'inicial perquè "puguen continuar aprofundint en aspectes clau que els permeten avançar com a dones líders".

Les dones que vulguen participar en aquest programa hauran de presentar abans del 15 de desembre la seua sol·licitud, que trobaran en la pàgina web de València Activa. Les candidates a participar han de ser dones treballadores d'empreses ubicades preferentment a la ciutat de València i que compten amb la recomanació de la seua empresa per a participar com a persones clau dins de la seua estructura.

També et pot interessar

stats