Segon incendi forestal en 24 hores a la platja del Carabassí d’Elx

Els bombers afirmen que no ha cremat una gran part d'aquesta zona de pinar de 3.000 metres 

Incendi a la platja del Carabassí d'Elx (Baix Vinalopó)
Incendi a la platja del Carabassí d'Elx (Baix Vinalopó) / Twitter: @GVA112

La platja del Carabassí d’Elx (Baix Vinalopó) ha patit aquest dimecres de vesprada el segon incendi forestal en vint-i-quatre hores, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Urgències de la Generalitat a través del seu compte de Twitter. El foc ha afectat la zona d'arbres de la platja, a la zona de dunes. La platja del Carabassí és una zona de gran valor ecològic situada entre Elx i Santa Pola.

L'incendi ha quedat extingit cap a les 19:25 hores, però ha calgut un ampli desplegament amb dos mitjans aeris i una unitat helitransportada, a més de diverses dotacions de bombers tant de la Generalitat com del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

Segons la informació facilitada per Emergències, el foc s’ha iniciat a la zona de pinar de la platja, que és de 3.000 metres i confronta amb el cap de Santa Pola. Per això les autoritats han alertat els banyistes d’ambdues platges, tot i que, segons els bombers del Consorci Provincial d’Alacant, l’incendi no era de gran envergadura, perquè no es podien veure ni foc ni flames des de lluny de la zona afectada. 

És la segona vegada en 24 hores que s’ha declarat un incendi a la mateixa zona, després del que s’ha originat i han extingit aquest dimecres de matinada.

També et pot interessar

stats