El sector del taxi valencià té l'esperança que el Govern regule l'activitat dels VTC

La vaga indefinida a Barcelona ha deixat 7 taxistes detinguts per agressions.

La vaga indefinida a Barcelona ha deixat 7 taxistes detinguts per agressions
La vaga indefinida a Barcelona ha deixat 7 taxistes detinguts per agressions / Toni Albir (Efe)

El sector del taxi està en peu de guerra. A Barcelona, els taxistes van començar ahir una vaga indefinida que ha tingut com a resultat, fins ara, 7 taxistes detinguts per agressions. Aquest dissabte un periodista ha resultat agredit mentre feia la cobertura de les protestes que aquest matí han tallat els principals carrers de la ciutat. A Madrid, la vaga l'han convocada per a dilluns. 

Mentrestant, a la Comunitat Valenciana esperen que el decret del Govern Valencià que ha de regular l'activitat de les empreses de VTC, com Uber o Cabify, no siga lesiu per als seus interessos. El president de CTACV, Fernando del Molino, ha indicat que els taxistes valencians esperen conéixer les mesures regulatòries del Govern "abans de seguir el camí iniciat pels taxistes de Madrid, amb mobilitzacions diàries".

D'altra banda, el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, ha iniciat una mesa de treball amb les associacions representatives del sector del taxi per tal d'aprofitar la modificació de l'ordenança de mobilitat i regular les VTC a València. 

També et pot interessar

stats