El sector hoteler i de l'oci nocturn reclama ajudes

S'han concentrat a la plaça de l'Ajuntament d'Alacant per a demanar solucions davant de la seua situació.

Concentració del sector hostaler i de l'oci nocturn a la plaça de l'Ajuntament d'Alacant

El sector hoteler i de l'oci nocturn s'ha concentrat aquest dijous a la plaça de l'Ajuntament d'Alacant per a reclamar que se'ls escolte i noves mesures per a poder sobreviure davant de la pandèmia de coronavirus i les restriccions que estan impedint que puguen exercir la seua activitat amb normalitat.

Així, membres de les associacions de locals de restauració i oci d'Alacant (Alroa) i de la Federació Empresarial d'Hoteleria de la Província d'Alacant (Fehpa) s'han reunit sota el lema No som els culpables. Ajudes ja! per a intentar que els governs autonòmic i central implanten noves mesures perquè puguen subsistir.

Des del sector reclamen, principalment, l'ampliació dels expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) i evitar així la fallida de més de 1.740 empreses del sector i la destrucció de prop de 9.000 llocs de treball a la Comunitat Valenciana. Les associacions adverteixen que el 24,95% dels locals valencians ja han tancat, un total de 623.

Amb les últimes mesures contemplades després de l'augment de contagis a partir de la fi de l'estat d'alarma, els governs decretaren el tancament de les discoteques i clubs nocturns, limitacions d'aforament i el tancament dels locals a partir de la 1 de la matinada i sense poder acceptar atendre clients a partir de les 12 de la nit.

També et pot interessar

stats