La Sareb demana informació per a pagar el deute pendent d’una finca de Montserrat després de la denúncia d’À Punt

L’administrador ha utilitzat la nova eina d’À Punt “Tinc una notícia”, que s’ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians.

José Santotomás, administrador d'aquesta finca a Montserrat
José Santotomás, administrador d'aquesta finca a Montserrat / À Punt NTC

La nova eina de comunicació que des d’À Punt s’ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians comença a donar resultats. Un vídeo amb un incident que ha arribat a la redacció d’informatius través del correu electrònic tincunanoticia@apunt.es i el número de Whatsapp 699 461 999 ha tingut una final feliç.

Aquest dimecres informaven que l’administrador d’una finca de Montserrat, José Santotomás denunciava que la Sareb és propietària d’alguns pisos, un local, aparcaments i trasters, i no paga les despeses de la comunitat des de fa huit anys. Més de 25.000 euros de deute que ha d’assumir el veïnat.

Santotomás ens han informat aquest dijous que després de la notícia publicada per À Punt, “la Sareb per mitjà de la seua gestora s’ha posat en contacte perquè els remetem la documentació requerida per ells per a poder satisfer el càrrec en compte amb la comunitat de propietaris”.

L’agrupació d’interventors de finques ha confirmat a À Punt que l’impagament de les despeses de la comunitat és també una pràctica d’altres grans tenidors d’actius immobiliaris, com els bancs o els fons voltors. El problema s’agreuja quan venen la vivenda i és el nou comprador el que ha de pagar el deute acumulat.

També et pot interessar

stats