Sanitat Universal vacunarà als adults entre 55 i 65 anys després dels grups essencials

Es començarà la pròxima setmana amb AstraZeneca i en orde invers segons l'edat i començant pels nascuts el 1956.

Vacunació Astra Zeneca
Vacunació a personal dels centres educatius amb AstraZeneca

La Conselleria de Sanitat Universal començarà a vacunar les persones de 65 anys, i en orde invers fins als 55, quan acabe la vacunació dels grups essencials, segons ha explicat aquest matí la consellera Ana Barceló.

Segons Barceló, quan concloga la vacunació del personal docent la setmana vinent, les següents dosis de la vacuna d'AstraZeneca s'administraran per grups d'edat.

Així, es començarà pels nascuts l'any 1956 i que ara tenen 65 anys, i posteriorment s'aniran inoculant les dosis, en funció de les vacunes que hi haja d'AstraZeneca, als nascuts en els anys posteriors i que, per tant, són de menor edat.

D'altra banda, en funció de les vacunes d'altres laboratoris de les quals dispose la Comunitat Valenciana, si ha conclòs l'administració als majors de 80 anys, s'anirà vacunant els de menor edat i, també, per orde d'any de naixement.

En aquest últim cas, ha assenyalat la consellera, està per determinar quina vacuna se'ls administrarà, ja que depén de si augmenta el nombre de dosis d'altres vacunes que no siguen AstraZeneca.

També et pot interessar

stats