Sanitat Universal permetrà demanar cita per a la vacunació a qui estiga de vacances

Es tracta d’una mesura que ja funciona en altres comunitats autònomes com ara les Illes Balears

Vacunació vacances

La Conselleria de Sanitat Universal està elaborant un protocol per a permetre a qui estiga de vacances elegir la cita de la vacunació sense haver de tornar en el seu temps de descans.

Així ho ha anunciat aquest dijous el president de la Generalitat, Ximo Puig, que ha explicat que el sistema estarà llest en breu, però no ha donat detalls sobre com funcionarà. 

La mesura solucionarà molts maldecaps de la gent que està preparant les vacances les pròximes setmanes i temia rebre la citació per a vacunar-se estant fora del lloc de residència habitual. 

En al cas de les persones que han organitzat vacances fora del país, la preocupació és que, arribat el moment, no les deixen entrar per no haver-se vacunat. Així i tot, les agències de viatges asseguren que encara no han notat una frenada en les reserves. El president de l’associació empresarial d’agències de viatges, Miguel Jiménez, ha explicat que, per a evitar-ho, proposen a la clientela que contracte viatges que siguen reemborsables. 

El sistema d'elecció de cita de vacunació ja funciona en altres comunitats autònomes com les Illes Balears, on es pot triar centre de vacunació, dia i hora. 

També et pot interessar

stats