Sanitat Universal notifica quatre morts per coronavirus, un 71% menys que el dissabte passat

La pressió hospitalària continua en descens, amb 587 ingressats, 170 d'ells a les UCI.

Les UCI dels hospitals de la Comunitat Valenciana tenen un 40,41% de malalts de coronavirus
UCI d'un hospitals valencià / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat quatre morts per Covid-19 en les darreres 24 hores, una xifra que fa palés el descens constant de la corba de defuncions, conseqüència d'una minva en la pressió hospitalària. La davallada de decessos respecte del dissabte passat, quan se'n registraren catorze, és del 71,4%. Feia vora cinc mesos, des del 14 d'octubre, que no es registrava una xifra tan baixa de morts. A hores ara el coronavirus s'ha cobrat ja la vida de 6.987 valencians i valencianes.

Pel que fa al nombre de nous contagis, se n'han confirmat 245 per prova PCR o a través de test d'antígens, 63 menys que fa una setmana. A la Comunitat Valenciana s'han registrat un total de 382.995 contagis des de l'inici de la pandèmia.

A hores d'ara, als hospitals valencians hi ha 587 pacients ingressats amb coronavirus. En set dies, la xifra d'hospitalitzats en planta s'ha reduït un 25%, és a dir, en 202 persones. A les unitats de cures intensives, amb 170 ingressats, el descens és més acusat, ja que la minva ha sigut del 76% en una setmana.

Cinc nous brots, tres a la Safor

La Conselleria de Salut Pública ha anunciat cinc nous brots des de l’última jornada, tots d’origen social. La majoria se situen en municipis de la comarca de la Safor: Oliva (5 casos), Gandia (3 casos) i Almoines (5 casos). La resta també es troben a les ciutats de València i Alberic, amb 4 contagis cadascun. 

També et pot interessar

stats