Sanitat Universal intervé una residència de Formentera del Segura, amb quasi trenta positius

El brot dispara la incidència acumulada al municipi, que es multiplica per huit en només una setmana.

Façana de la residència Mediterráneo Decuvi, Formentera del Segura
Façana de la residència Mediterráneo Decuvi, Formentera del Segura / Google

La Conselleria de Sanitat Universal ha intervingut una residència a la localitat de Formentera del Segura en què s'ha detectat un brot de coronavirus que afecta 27 persones, entre interns i plantilla. Els primers casos es detectaren la primera setmana de novembre i, fins ara, s'han comptabilitzat almenys 17 majors, quasi la meitat dels 40 que s'hi allotgen, i 10 treballadors contagiats. Tres persones han ingressat a l'Hospital de Torrevella.

Salut Pública ha pres el control del geriàtric Mediterráneo Decuvi en haver detectat un creixement exponencial dels casos en l'última setmana i hi ha enviat personal mèdic procedent del Departament de Salut de Torrevella per a reforçar l'assistència als majors.

El brot registrat a l'única residència de Formentera del Segura ha multiplicat per huit la incidència acumulada d'aquest xicotet municipi a penes de 4.200 habitants en només una setmana. Segons les últimes dades territorialitzades de la Generalitat, es registren 381 contagis per cada 100.000 habitants en els últims catorze dies. I del 9 al 12 de novembre, només en quatre dies, es diagnosticaren tretze casos.

La Conselleria de Sanitat Universal manté intervingudes quinze residències a la Comunitat Valenciana i hi ha casos actius de coronavirus en 80, segons l'últim balanç d'aquest dilluns.

També et pot interessar

stats