Sanitat fa un balanç positiu de la gestió de l'Hospital de la Ribera sis mesos després de la reversió

La consellera Barceló destaca l'esforç de la plantilla per adequar-se a la nova situació i anuncia canvis per a descongestionar les consultes.

Sanitat fa un balanç positiu de la gestió de l\'Hospital de la Ribera sis mesos després de la reversió
Sanitat fa un balanç positiu de la gestió de l'Hospital de la Ribera sis mesos després de la reversió

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha fet un diagnòstic satisfactori de l'Hospital de la Ribera després de passar a la gestió pública directa ara fa, aproximadament, sis mesos. Barceló ha visitat l'hospital per a conéixer el nou equip directiu i les reformes del centre.

La consellera ha destacat les millores introduïdes en l'assistència sanitària a l'Hospital Universitari de la Ribera des que el passat mes d'abril va tornar a la gestió pública amb l'ampliació del Servei d'Atenció i Informació al Pacient. L'hospital ha passat de disposar de 21 metres quadrats a 58, amb quatre llocs de treball independents i una àrea d'arxius per a històries clíniques.

A més, s'ha destacat el paper de les associacions comarcals i l'hospital, ja que suposa un “un canal directe de comunicació” per a desenvolupar un treball conjunt des de l'esfera sanitària. D'altra banda, les instal·lacions s'han modernitzat per a tots els usuaris gràcies a una inversió de 40.000 euros que serviran per a millorar les consultes externes i l'àrea d'hospitalització.

Així mateix, s'ha referit a la facilitat d'accés dels ciutadans de la comarca a proves i serveis i, en aquest sentit, ha recordat l'ampliació de la cartera de serveis de l'hospital d'Alzira i dels centres de salut de la Ribera. També s'ha recordat la incorporació de tècniques quirúrgiques noves com la taulinoplàstia per a intervindre el pectus excavatum, una deformació del tòrax; o l'aproximació d'especialitats a determinats centres de salut, com els d’Almussafes, Alzira o Sueca, amb la finalitat d'estalviar desplaçaments dels ciutadans de la comarca.

També et pot interessar

stats